Kontakta oss

Byrånyheter...

Om Google

All information ska bli tillgänglig för alla!

Googles målsättning är att organisera världens information och göra den tillgänglig och användbar för alla. Larry Page, en av Googles grundare, har en gång sagt att den perfekta sökmotorn "förstår precis vad du menar och ger dig exakt vad du vill ha". Sedan dessa ord yttrades har Google växt och erbjuder nu mer än en söktjänst, men andemeningen i Larrys ord är densamma. Det hela handlar om att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta informationen du är ute efter och lösa de uppgifter du behöver lösa.


Google startades 1998 av Larry Page och Sergey Brin. 

Tillsammans började dessa vänner, i ett garage i Menlo Park i Kalifornien, att utveckla en sökmotor som byggde sina resultat på relevans och som på så sätt förkortade söktiden radikalt. Brin och Page försökte först sälja sin idé till andra företag, men beslöt sig i september 1998 för att bilda företaget Google. När sedan företaget börsintroducerades 2004 blev det, mycket tack vare nätannonseringen, en succé. Grundarna tros i dag ha en förmögenhet på nära 100 miljarder kronor var. Googles storhetstid inleddes i början av 2000-talet. I dag är det mer än 40 000 anställda hos Google som ligger bakom den serie av verktyg som du utan att ens tänka på det använder kostnadsfritt varje dag.  Googles söktjänster är idag världens i särklass mest använda. Till exempel Google Bilder, Google Nyheter, Google Grupper, Google Bloggsök, Google Earth och Google Translate, m.fl.

Vi tänker på Google

Eftersom nästan alla alltid använder Google när de söker information om sina dagliga önskemål, så menar vi att det är intelligent att göra en hemsida som följer Googles sätt att bedöma hemsidor. Det vill säga att bygga den i samklang med Google. Till exempel gillar Google välskriven och adekvat text och därför lägger vi stort engagemang på att formulera texten korrekt på en hemsida som vi producerar. När man gör det vinner man ytterligare en stor fördel. Det blir en användarvänlig hemsida. Detta eftersom Google, med sitt tänk, förädlat och analyserat vad vi som söker verkligen vill ha och lägger därför dessa välskrivna hemsidor i tätposition. Hemsidor de flesta av oss inte vill se hamnar så långt bak att vi inte ens vet att de existerar. Det är ej heller smart att försöka manipulera Google för att komma bättre till. Google vill ge sina användare bästa möjliga information och om man lyckas manipulera det systemet så blir följaktligen informationen som presenteras sämre. Detta gör att då riskerar att helt enkelt kan bli bortplockad ur listningen. 

Vi på Webbyrån Stockholm Online.se gör vi hemsidor i Googles anda

Mer om Google

 

En del av Relevant Reklamgruppen

Klicka nedan för mer information om våra enheter.

Test (2)

Hemsida till fastpris

Följ oss på facebook