Kontakta oss

Byrånyheter...

Webbyrån SthlmOnline.SE

- En del tror på Gud, vi tror på Google!

Webbyrån SthlmOnline.SE är en del av Relevant Reklamgruppen. Ägarna har har gjort hemsidor, reklam- och annonspaketeringar åt Restauranger, Detaljister, Skärgårdsföretag, Konferens & aktivitets orienterade företag i Stockholm sedan 1993. Vår styrka ligger i att skapa fungerande information & kommunikation som genom designanpassning, sökmotoroptimering och informationsflödesteknik når fram till intresserade grupper på Google och facebook.


Det är helt enkelt bästa anpassa sig efter Google!

Från vår bakgrund och dagliga arbete kommer vår kunskap om hemsidor, sökmotorer, Google samt erfarenhet om kommunikation,  informationssamhällets utveckling, Internets möjligheter och fällor. Webbyrån SthlmOnline.SE är alltså en självlärd verksamhet som helt enkelt lärt sig att förstå Internet den riktiga vägen. Genom att under konkurrens och analys få egna hemsidor att fungera. Den kunskapen säljer vi nu till många andra verksamheter i Stockholm. Kunderna är nöjda och vi vill att ni blir en av dem.

Vi strävar inte efter att bli prisbelönta Webbdesigners.

Vi sysslar med effektiv webbpublicering och vi vill sälja dig en hemsida som lönar sig!

Vi har rötterna inom reklam och kommunikation, inte inom programmering. Vår styrka är därför, att vi är bra på att se till så att din hemsida blir genomtänkt snarare än späckad med designfinesser. Er kommande hemsida är, så som vi ser på det, till för att fungera bra ihop med er affärsidé, era annons- och reklamsatsningar i samklang med Google. Vi följer därför principen ”less is more” och vi har sett hur detta gynnar våra kunders viktigaste syften.

 

"Om du tycker att din hemsida är klar så har du inte bara dödat den, då är den redan begravd"

 
När din webbplats är publicerad då börjar ditt jobb...

Det är viktigt för oss att kunden får full kontroll. Du ska kunna uppdatera sidan och du ska äga din egen domänadress. Vi förser dig med en backup. D.v.s. en kopia av hela sajten och dess plattform, så att du när helst du vill kan byta leverantör eller när du anställt någon som kan hjälpa dig istället för oss. Sidan ska inte innehålla upphovsrättsligt skyddad programkod så att du har full frihet att utveckla din sida in i framtiden. Vi finns alltid i bakgrunden beredda och hjälpa till men kostnaderna efter publicering ska, för dig, vara lägsta möjliga...

Är vi rätt leverantör för dig?

Det beror på om vi förstår dig och ditt behov....

En förutsättning för att du ska bli nöjd med din hemsida är att vi är rätt leverantör för just dig. Men även att du är rätt kund för oss. För att kunna göra en bra sida åt dig måste vi förstå dig och ditt behov. Det är även viktigt för oss, att vi anser, att det du vill uppnå är realistiskt.

Så låt oss träffas och se om vi är rätt för varandra. Kontakta oss och boka ett möte, klicka nedan!

Läs mer om Relevant Reklamgruppen som vi ingår i, Klicka här...
 

Länkar som vi rekommenderar:

 

En del av Relevant Reklamgruppen

Klicka nedan för mer information om våra enheter.

Test (2)

Hemsida till fastpris

Följ oss på facebook